Vriendenkring Stavele

Beste ouders, grootouders en vrienden van de vrije basisschool van Stavele,

De kogel is door de kerk! Na onze geslaagde activiteit op de kerstmarkt van Stavele hebben we samen met het schoolteam beslist om de ‘Stavelse Vriendenkring ‘ op te richten.

Wij zijn een enthousiast, gedreven en creatief team dat ons schooltje een duwtje in de rug wil geven.

We vergaderen op regelmatige basis samen met directie en leerkrachten. Op een ontspannen manier wisselen we van gedachten en proberen we met onze ideeën de school te ondersteunen waar nodig.

Voor de rest van het schooljaar staan alvast volgende activiteiten op het programma:

* Carnaval: donderdag 12 februari
* Schoolfeest: zondag 15 maart

* Verkoopactie
* Einde schooljaar: dinsdag 30 juni

* Klusjesdag

Door het inrichten van sommige activiteiten slaagt de Stavelse Vriendenkring er in om voor extra financiële middelen te zorgen. Deze worden aangewend om allerlei zaken te bekostigen. De inkomsten van deze activiteiten gaan dan ook integraal naar onze kinderen! Bij andere activiteiten willen we de juffen een helpende hand bieden en de kinderen plezieren.

Melissa Kinget: Ik ben 23 jaar en mama van Kiaro. Kinderen of mensen gelukkig zien is het mooiste wat er bestaat. Vandaar dat ik de vriendenkring dus ook een heel goed idee vind. Iets om mijn tanden in te zetten!

Net zoals foto's nemen voor mij ook heel belangrijk is. Een moment op foto zetten dat je heel je leven lang kan koesteren en waarbij je lacht als je de foto ziet.

Genieten van de kleine dingen is mijn motto. Genieten van het leven!

Sandra Staessen: Ik ben 36 jaar en mama van Ferre, Briek en Maud. Een jaar geleden wilde het toeval dat ik in Stavele strandde. Mijn hobby’s? Ja, ik doe zo’n beetje van alles graag! Maar het meest geniet ik van paardrijden en creatief bezig zijn.

Via de vriendenkring wil ik bij kinderen, ouders en grootouders een lach op hun gezicht toveren! Wat is er nu mooier dan samen met je dierbaren genieten van mooie momenten?

Darline Vandenburie: Ik ben 27 jaar en mama van Alizee en Lorenzo.  Koppeldans is mijn vrijetijdsbesteding en samen met de Stavelse Vriendenkring brainstormen over volgende activiteiten bij een lekker potje koffie. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen om onze school te steunen en onze kinderen enkele leuke activiteiten te bezorgen!

Mayola Louagie: Ik ben 30 jaar en mam van Lowie en Oscar. Ik zet me met veel plezier in voor school om de kinderen leuke, leerrijke activiteiten aan te bieden en de juffen een handje te helpen waar nodig. Veel vrije tijd heb ik niet, maar de vrije tijd die ik heb, besteed ik graag aan: knutselen, breien, decoratiestukjes maken, ... creatief bezig zijn dus!

Wat drijft ons

Samen

met het schoolteam

streven we er naar om van de school

een kloppend hart

Stavele

te

maken!

Bruis je van de goede ideeën of wil je voor bepaalde activiteiten je steentje bijdragen,    geef ons dan gerust een seintje. ( stavelsevriendenkring@gmail.com )

Bij sommige activiteiten maken vele handen licht werk!